Zonwering: hoe kies je de beste? | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe kies ik de juiste zonwering?

dinsdag, 28 maart 2017
Hoe kies ik de juiste zonwering?

Het kan lastig zijn om er achter te komen welke raambekleding het beste past in de ruimte die je wilt veranderen. Helemaal als eer al wat hangt en je voor andere ramen in die tuimte iets nieuws wilt bestellen. Bij de Decokay bij jou in de buurt krijg je advies over producten die bij de rest van de inrichting passen en kun je stalen van kleuren en materialen mee naar huis krijgen. Zo kun je in je eigen omgeving een goede keuze maken. Kleur is tenslotte een samenspel van licht en de juiste kleurbeleving heb je pas in de ruimte waarmee je aan de slag wilt.  

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP