Raamdecoratie op maat | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Kan raamdecoratie op maat gemaakt worden?

dinsdag, 28 maart 2017
Kan raamdecoratie op maat gemaakt worden?

Het is eigenlijk altijd heel goed mogelijk om raamdecoratie op maat te laten maken. Naast raamdecoratie op maat zijn er vaak al bepaalde standaard maten voor ramen beschikbaar. Het handige daaraan is dat deze materialen snel mee naar huis genomen kunnen worden en direct kunnen worden geïnstalleerd. Naast dat raamdecoratie op maat gemaakt kan worden, is het ook goed mogelijk om verschillende soorten raamdecoratie zoals shutters en houten jaloezieën te gebruiken voor bijvoorbeeld scheve ramen. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u informatie op Decopedia heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP help