STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Geel maakt een absolute comeback, maar niet het knalgeel van weleer. De kleur van het jaar 2023 van Flexa is Wild Wonder, een zacht, subtiel geel. Deze kleur geel heeft een heel natuurlijke uitstraling.

Zonnig en vrij met zacht geel!

Zonnig en vrij met zacht geel!

Flexa heeft een team van stylisten dat trends nauwgezet in de gaten houdt, en deze voorspellen voor het nieuwe jaar. In lijn daarmee, brengen zij een kleur van het jaar uit. Voor 2023 is dat 'Wild Wonder', een zeer ingetogen geel.

Bij de kleur geel heb je wellicht meteen zonnige, en fel uitgesproken associaties. Daarmee heeft dit prachtig zachte geel echter niets te maken. Alsof dit geel een door de nevel gefilterde zon in de vroege ochtendmist laat zien.

Hij is dan ook geïnspireerd op de natuur. Dat zie je duidelijk wanneer je het hele kleurenpalet ziet dat erbij aangereikt wordt om te kunnen combineren. Daarmee haal je een stukje natuur in huis.

En dat betekent dus zeker niet alleen maar aardetinten… Door dit geel te combineren met bijvoorbeeld zacht violet, indigo, mauve, mosgroen, of turquoise, ontstaat een magisch zachte sfeer in huis. Het gevoel van bos en open bloemenweiden, met daarin alle natuurlijke kleuren, komt naar boven. Je haalt echt buiten een beetje naar binnen.

Door niet alleen bij het zachte geel van Wild Wonder veel wit toe te voegen aan de kleur, maar ook bij de andere kleuren in het palet, ontstaat een natuurlijke zachtheid, die een veel ruimere combinatie toestaat. Het gebruik van 'neutralen' ter aanvulling wordt aangeraden bij dit palet. Zacht grijs, in al haar facetten, onderstreept de rust die dit geel, en het geheel uitstraalt.

Dat is typisch de kracht van jarenlange expertise. Dat zie je bovendien duidelijk terug in de aansluiting op bestaande en opkomende trends. De natuur, en het behoud daarvan, staan centraal bij Wild Wonder.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP