HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De vraag welke vloer bij een industrieel interieur past, is niet eenduidig te beantwoorden. Dat hangt ook af van welke industriele elementen bij jou de boventoon voeren. Is dat mat zwart, gegalvaniseerd staal, grijs beton of witte bakstenen op de wanden?

Welke vloer past bij een industriële woonstijl?

woensdag, 13 januari 2021
Welke vloer past bij een industriële woonstijl?

Met de juiste vloer in jouw industriële woonstijl, leg je de basis waar alle stoere, strakke of robuuste elementen mee verbonden worden. 

Met vinyl, PVC of laminaat kan tegenwoordig vrijwel elk materiaal levensecht nagebootst worden. Juist bij deze woonstijl is dat een enorme pré. Want betonlook gietvloeren zijn een hoop gedoe, net als stenen vloeren niet in iedere woning mogelijk zijn, omdat ze verlijmd moeten worden. Dus waarom geen gemakkelijke oplossing kiezen met een lange levensduur?
Vinyl betonlook vloeren hebben tegenwoordig een antislip laag, zijn gemaakt van gerecycled materiaal en belangrijker; zijn bijna niet van echt meer te onderscheiden. Ook de bekende onverwoestbare PVC-vloeren zijn er in stoere, grijze betonlook tegels. 

Maar het is zeker niet alles beton wat de klok slaat als het gaat om die specifieke industriële look. Steeds vaker zie je ook de overwegend witte industriële interieurs. Een strak wit leren bankstel tegen een witte bakstenen muur, met lange linnen gordijnen voor de ramen. En daar past natuurlijk perfect zo’n mooie white- of greywash planken vloer bij. Van laminaat tot PVC heb je daar eindeloze keus in, levendig, strak, met groef, of wat dacht je van een zwart gevulde ‘scheepsteer groef’...

Brede planken doen het ook goed. Heb jij veel traditioneel zwart staal, dan kan een zwarte brede planken vloer met register embossing (levensechte knoesten in het oppervlak) het ultieme resultaat geven.

Kortom, keus genoeg. De kunst is om juist buiten de traditionele, gebaande paden te durven kijken. Jouw persoonlijke interpretatie van industrieel, maakt jouw huis uniek. En dat mag best een beetje anders dan anders zijn. 

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Aarden met je voeten op de vloer!
  Een houten vloer is niet meer weg te denken uit ons interieur. Maar wat dacht je van andere natuurlijke materialen onder je voeten? Met de vloeren in aardse kleuren maak je van je vloer een ware eyecatcher!
 • Golvende gordijnen tot op de...
  Gordijnen tot op de vensterbank zie je nog maar weinig. In dat geval kiezen de meeste mensen liever voor harde raambekleding die ‘in de dag’ valt. Maar als ze wel mooi tot op de grond vallen, zie je meteen ook waarom de vloer meegenomen moet worden in het totaalplaatje.
 • Muren matchen met je vloer
  Iedereen weet dat een geperfectioneerde woonstijl vooral eenheid uitstraalt. Van vloer tot raam en muren. Dat wil niet zeggen dat je alles in dezelfde kleur of materiaal moet houden. De kunst is om de juiste, bijpassende stijl te vinden.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP