STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De vraag welke vloer bij een industrieel interieur past, is niet eenduidig te beantwoorden. Dat hangt ook af van welke industriele elementen bij jou de boventoon voeren. Is dat mat zwart, gegalvaniseerd staal, grijs beton of witte bakstenen op de wanden?

Welke vloer past bij een industriële woonstijl?

Welke vloer past bij een industriële woonstijl?

Met de juiste vloer in jouw industriële woonstijl, leg je de basis waar alle stoere, strakke of robuuste elementen mee verbonden worden. 

Met vinyl, PVC of laminaat kan tegenwoordig vrijwel elk materiaal levensecht nagebootst worden. Juist bij deze woonstijl is dat een enorme pré. Want betonlook gietvloeren zijn een hoop gedoe, net als stenen vloeren niet in iedere woning mogelijk zijn, omdat ze verlijmd moeten worden. Dus waarom geen gemakkelijke oplossing kiezen met een lange levensduur?
Vinyl betonlook vloeren hebben tegenwoordig een antislip laag, zijn gemaakt van gerecycled materiaal en belangrijker; zijn bijna niet van echt meer te onderscheiden. Ook de bekende onverwoestbare PVC-vloeren zijn er in stoere, grijze betonlook tegels. 

Maar het is zeker niet alles beton wat de klok slaat als het gaat om die specifieke industriële look. Steeds vaker zie je ook de overwegend witte industriële interieurs. Een strak wit leren bankstel tegen een witte bakstenen muur, met lange linnen gordijnen voor de ramen. En daar past natuurlijk perfect zo’n mooie white- of greywash planken vloer bij. Van laminaat tot PVC heb je daar eindeloze keus in, levendig, strak, met groef, of wat dacht je van een zwart gevulde ‘scheepsteer groef’...

Brede planken doen het ook goed. Heb jij veel traditioneel zwart staal, dan kan een zwarte brede planken vloer met register embossing (levensechte knoesten in het oppervlak) het ultieme resultaat geven.

Kortom, keus genoeg. De kunst is om juist buiten de traditionele, gebaande paden te durven kijken. Jouw persoonlijke interpretatie van industrieel, maakt jouw huis uniek. En dat mag best een beetje anders dan anders zijn. 

Heb jij een industriële woonstijl?

Laat je helpen bij het uitzoeken van je vloer
MAAK EEN AFSPRAAK

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • Hippe vloerkleden voor een make-over van je interieur
  Nog niet toe aan een nieuwe vloer, maar kan je interieur wel een make-over gebruiken? Heb je wel eens aan een vloerkleed gedacht? Stoer, klassiek, modern of romantisch? Met kleden kun je eindeloos variëren. Voor welke sfeer ga jij?
 • Zacht kruipen voor kleine knietjes
  Welke vloer in de babykamer? Aan het soort vloerbedekking in de babykamer wordt een aantal unieke voorwaarden gesteld. Praktisch, én prettig om precies te zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP