STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Welke gordijnen je ook kiest naar jouw persoonlijke smaak, er is een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden.

Welke gordijnen kies je voor de kinderkamer?

Welke gordijnen kies je voor de kinderkamer?

Allereerst is de hamvraag; welke kleur is de basis voor jouw kinderkamer? Deze kleur mag zeker terugkomen in de gordijnen, maar wel met een subtiele noot. Is de kamer bijvoorbeeld roze, ga dan voor iets waar die kleur roze in terugkomt, in plaats van voor de volle zuurstok te gaan (in het kader van ‘overdaad schaadt’...)

Gordijnen zijn een subtiele aanvulling op de stijl van je kinderkamer. Door deze ‘rustig’ te houden, zijn ze niet meteen gedateerd op het moment dat je lieveling toe is aan wat anders. Met een behangetje, of een likje verf, kun je later makkelijk wisselen als het zover is. Met behang kan je bovendien ook veel beter die echte ‘kinder- of babykamer look’ creëren. 

Waar je wel rekening mee moet houden in een kinderkamer is de lichtinval. Je wilt speels licht in de kamer, maar je wilt de kamer ook volledig kunnen verduisteren wanneer het nodig is, zodat ze lekker rustig kunnen dromen als het buiten nog licht is. Speelsheid krijg je met dupligordijnen, duo-gordijnen of vitrage. Blindering kun je regelen met (rol)gordijnen, door voor een zogenaamde ‘blackout stof’ te kiezen, of door de gordijnen te laten voeren. 

Tot slot: de lengte van de gordijnen… Voor de kinderkamer wordt vaker gekozen voor korte gordijnen. Lange gordijnen worden meer geassocieerd met wat statiger, ‘volwassen’ interieurs. Korte gordijnen zijn bovendien ook gewoon praktisch. Uiteraard is dat geen wet van Meden en Perzen. Heb je ramen tot aan de grond, of lelijke buizen die je weg wilt werken; ga lekker voor die prachtige lange kindergordijnen, maar houd het motief dan wat rustiger.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

De kinderkamer inrichten?

Kom naar de winkel voor heel veel inspiratie!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP