Behang: geschikte keuze maken voor verschillende ruimtes | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welk soort behang past het beste in een bepaalde ruimte?

vrijdag, 24 maart 2017
Welk soort behang past het beste in een bepaalde ruimte?

Het uitkiezen van behang is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak. Daarnaast is de ruimte waar het behang moet komen uiteraard ook bepalend voor de keuze. Er zijn de zogeheten uni's en alse uni's die voor structuur en kleur op de muur zorgen, maar wel rust blijven uitstralen, maar voor een statemant muur, kies je juist voor een opvallend patroon of dessin.
Daarom zijn er honderden boeken waaruit je kunt kiezen en bij Decokay helpen we je graag je keuze te filteren zodat je vrij snel jouw persoonlijke keuze vindt tussen al dat aanbod. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP