HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De voordelen van velours gordijnen

maandag, 29 oktober 2018
De voordelen van velours gordijnen

Velours gordijnen hebben veel voordelen. In de eerste plaats zijn ze zachter en glanzender dan andere gordijnen. Dit geeft ze een luxueus uiterlijk. Verder worden de meeste velours gordijnen tegenwoordig gemaakt van jacquardvelours. Dit soort velours wordt gemaakt met een jacquardgetouw (uitgevonden door Joseph-Marie Jacquard) en staat bekend om haar comfort en elasticiteit. Deze elasticiteit zorgt ervoor dat velours gordijnen sterker zijn dan andere gordijnen. Daarnaast is jacquardvelours ook brandresistent.
Verder zijn de gordijnen verduisterend en warmte isolerend

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP