HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe kies ik de grootte van mijn vloerkleed?

woensdag, 29 maart 2017
Hoe kies ik de grootte van mijn vloerkleed?

De grootte van het vloerkleed bepaalt voor een groot deel hoe de rest van de kamer qua sfeer eruit ziet. Mensen zijn vaak geneigd om een klein vloerkleed te kiezen. Maar een kleiner kleed zorgt er vaak ook voor dat de kamer kleiner of rommeliger lijkt. Ook de vorm van het kleed heeft invloed op hoe de kamer optisch er uit ziet. Zo is een langwerpig kleed handig wanneer de kamer langer moet lijken. Het zelfde geldt voor een kleed dat in de breedte wordt gelegd, waardoor de kamer juist breder lijkt.
Een heel groot kleed waar je de meubels opzet, maakt de kamer optisch groter en verbindt de meubels zodat het een mooi geheel. wordt.
Denk ook eens aan een groot rond kleed, een mooie vorm voor een zachte sfeer. 
Tegenwoordig is spelen met kleden erg hip. Leg eens wat kleden van verschillende vormen op en bij elkaar. Bijvoorbeeld een langwerpig kleed, een vierkant kleed en een rond kleed. Zorg dat het qua kleur of patroon wel een geheel is of dat elk kleed goed matcht met de meubels. Dan maak je een mooi geheel door te spelen met verschillende vormen. Door gebruik van de goede kleuren, wordt het toch een mooie eenheid. 
 

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +
 • 12 November 2018 door Willeke van Uden, in Product
  Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...
  Nu de kou het land weer in komt, zijn warmte en geborgenheid (naast sfeer en eenheid) belangrijke elementen in je huis. En die komen samen in een behaaglijk en stijlvol vloerkleed. Een vloerkleed of karpet maakt jouw interieur af. Welk kleed past in jouw interieur? Bij Decokay vind je vast het kleed van jouw keuze!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP