HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat is het voordeel van PVC vloeren?

woensdag, 29 maart 2017
Wat is het voordeel van PVC vloeren?

PVC vloeren hebben veel weg van vinylvloeren omdat beiden gemaakt zijn van kunststof en een vergelijkbare uitstraling hebben. Het grote verschil zit in de manier van leggen. PVC wordt in stroken of tegels geleverd zoals het 'echte' materiaal hout en natuursteen. Vinyl wordt meestal in de breedte van 400 cm geleverd. Er zijn ook vinylkwaliteiten die net zo sterk en krasvast zijn als PVC-stroken. Dan is er eigenlijk nauwelijks verschil.
Op het gebied van kamerbreed vinyl zijn ook minder sterke kwaliteiten verkrijgbaar. De prijsstelling is dan ook heel anders. Maar ook op het gebied van PVC-vloeren zijn duidelijke kwaliteitsverschillen deze worden meestal aangeduid met  een toplaag in 0,3, 0,5 of dikker.

Een sterke vloer kan tegen een stootje
Vanwege de hardheid van de vloer wordt PVC vaak gelegd op vloeren die intensief gebruikt worden, zoals bij bedrijven en op scholen. Ook als je kinderen en huisdieren hebt, kan het fijn zijn dat de vloer tegen krassen kan. Naast dat PVC hard is en tegen een stootje kan is het ook waterdicht en kunnen vlekken en vuil makkelijk worden weggehaald. Bijkomend voordeel van PVC is dat de vloer warmte heel goed kan geleiden, en kan dus prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP