Buitenschilderwerk: de trends | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Verftrends voor buitenschilderwerk

woensdag, 5 juli 2017
Verftrends voor buitenschilderwerk

Met het weer dat beter wordt, krijgen veel mensen zin om hun huis of buiten een nieuwe look te geven. Dit kan eigenlijk niet beter dan door middel van verf. Zonder gelijk nieuwe meubels of andere interieuritems te kopen, kun je met verf de boel opfrissen en op die manier een heel ander uiterlijk geven. Door mee te gaan met de trends op het gebied van verf, weet je zeker dat de kleur of de kleuren die je kiest weer voor een tijdje mee kunnen gaan. Maar welke trends zijn er op het moment?  Afgelopen jaar zijn natuurlijke tinten steeds populairder aan het worden. Aarde tinten, maar ook groene kleuren zijn in opmars. Daarnaast komen er dit jaar ook meer kleuren van de lucht, dus blauwe tinten, in het populaire kleuren palet voor. Bij een van de Decokay filialen bij jou in de buurt kan je altijd uitgebreid advies krijgen over welke verfkleuren in zijn en het best passen bij jouw inrichting. Ook wanneer je geen drastische verandering wilt doorvoeren, kunnen zij adviseren hoe je bepaalde details kunt aanpassen om toch een andere look te creëren. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP