Tips voor schilderen van deuren | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Tips voor schilderen van deuren buiten

woensdag, 5 juli 2017
Tips voor schilderen van deuren buiten

Veel mensen hebben nog een traditionele houten voordeur. Vaak in een kleur die afsteekt ten opzichte van het steen van het huis. Omdat dit natuurlijk de ingang is van het huis, is het fijn als de voordeur mooi en strak is afgewerkt. Daarnaast kan je, door een andere kleur te kiezen, de uitstraling van het huis compleet veranderen. Net als bij het andere buitenschilderwerk, zijn deuren ook onderhevig aan de invloed van weersomstandigheden. Gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige producten en een goede afwerking is dus essentieel. Het makkelijkste is om de deurbel, klinken en brievenbus los te schroeven. Dan krijg je een mooi strak resultaat. Verf mee met de houtnerf en gebruik lange verticale banen bij het schilderen. Een hoogglans lak zorgt vaak voor een hardere bescherming tegen het weer. Hoe hoger de glans, hoe beter de duurzaamheid. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP