HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Schutting verven: stappenplan

donderdag, 1 november 2018
Schutting verven: stappenplan

Zorg dat alle planten en tuinmeubelen in de buurt van je schutting goed beschermd zijn met een plastic zeil. Een plant met verf op zijn bladeren ziet er niet zo fraai uit. Daarnaast is grondverf, verf of beits in de grond niet goed voor de planten.

Maak de schutting goed schoon (alle groene aanslag en schimmel) met een harde borstel en water met St. Marc. Dit kun je ook doen met een hogedrukreiniger (dat gaat sneller, maar daarna moet je de schutting nog wel afnemen met St. Marc om te ontvetten).

Voordat je schuurt, check even of alle schroeven en spijkers er nog goed in zitten. Draai of hamer deze eventueel vast. Dat is het behoud van je schuurpapier.

Begin pas met schuren als de schutting goed droog is. Na het schuren verwijder je met een vochtige doek het stof.

Ga je beitsen, dan kun je, als de schutting droog is, de beits opbrengen.

Wil je verven, dan start je met een grondverf. Als de grondverf droog is, schuur je het oppervlak licht op en verwijder je met een vochtige doek het stof.
Breng de verf aan. (Heb je een tweede laag nodig, check dan even na hoeveel uur de verf weer overschilderbaar is…)

 

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 17 April 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!
  Was ik vier jaar geleden maar niet zo eigenwijs… dan hoefde ik nu niet wéér de kozijnen en deuren buiten te schilderen. Dat gaat me niet nog een keer gebeuren. Ik gebruik nu de allerbeste verf voor deze klus!
  NAAR DE BLOG +
 • 25 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP