HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welke soorten gordijnen zijn er?

woensdag, 29 maart 2017
Welke soorten gordijnen zijn er?

Op het gebied van gordijnen is de belangrijkste keuze of je kiest voor overgordijnen of transparante gordijnen. Gordijnen kun je eventueel ook goed combineren met een andere vorm van raamdecoratie als rolgordijnen, duettes, plességordijnen en dergelijke.
Als je de keuze uit het type stof gemaakt hebt, ga je kijken hoe je de gordijnen gemaakt wilt hebben. Kies je voor een vlinderplooi, een enkele plooi of een waveplooi? deze worden dan opgehangen aan een rail of een railroede
Ga je voor de strakkere variant dan kies je voor een gordijn met ingeslagen ringen die je mooi laat ophangen aan een roede.

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

 • 30 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  De natuur in huis... met gordijnen
  Gordijnen uitzoeken is best spannend, er is immers zoveel aanbod dat het je kan gaan duizelen. Bedenk dan waar je rustig van wordt. Juist, van natuur! Ervaar de kalmte en sereniteit van het buitenleven in huis. Wees zen…
  NAAR DE BLOG +
 • 28 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Warm wintergevoel met velours
  Ik ben wel toe aan iets nieuws voor mijn ramen en denk aan velours gordijnen. Deze stof is weer helemaal terug en wint razendsnel in populariteit. Chique en trendy, maar ook warm en verduisterend. Lees hier waarom ik kies voor velours…
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2018 door , in Advies
  ​Het gordijn, de meest veelzijdige raambekleding
  Wat is voor jou belangrijk als het gaat over de gordijnen in je huis? De veelzijdigheid van gordijnen biedt talloze mogelijkheden.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP