STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Het nieuwste op het gebied van tapijt: SDN ofwel Solution Dyed Nylon. Nylon is een materiaal dat in alle kwalitatief hoogwaardige tapijten verwerkt wordt voor stevigheid, kleurechtheid en vlekbestendigheid. Met deze nieuwe technologie heeft de nylon vezel er een vernieuwende, onverwoestbare kracht bij gekregen.

Wat is Solution Dyed Garen?

Wat is Solution Dyed Garen?

Tegenwoordig is de term ‘natuurlijk’ vaak al voldoende om een positief effect te hebben. Vrijwel elk tapijt van goede kwaliteit bestaat niet uit 100% natuurlijke materialen. Dit zou eenvoudigweg te veel slijtage en verkleuring geven. Maar met de steeds verder ontwikkelde technieken voor zowel verduurzaming van producten als recyclebaarheid en schone productieprocessen, winnen synthetische producten het vaak zelfs van natuurlijke.

Interfloor ontwikkelde nylon garen dat door-en-door, tot in de kern gekleurd is. Het garen is slijtvast, kleurvast, vuilwerend en zelfs bestand tegen zeer agressieve middelen zoals bleek. Mochten er serieuze vlekken op je tapijt komen, dan kun je dit dus zelfs met een beetje verlengd bleekmiddel reinigen.

Je ziet dit nieuwe tapijt dan ook veel projectmatig toegepast worden in zakelijke ruimtes als hotels, kantoren en openbare gebouwen. Logisch, want zonlicht is een grote boosdoener van verkleuring (oplichten van donkere kleuren) en vergeling (van wittinten). Ook wordt tapijt in dit soort zakelijke ruimtes zeer intensief belopen. Het geeft goed weer waarom de keuze voor een tapijt met SDN-garen voor iedereen een logische eerste keuze is. 

Wie langer van vloerbedekking wil genieten, kiest voor een onverwoestbaar tapijt met solution Dyed Nylon garen. SDN-garen is niet alleen een duurzame investering omdat je er veel langer mee doet, maar ook omdat het ecologisch verantwoord is.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Nog niet bekend met SDN garen?

Kom het zien en voelen in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.
 • Koele voeten met een voorjaarskleed
  In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP