solution_dyed_garen_interfloor_jupiter_colelctie2021021811374920210401172111.webp

Wat is Solution Dyed Garen?

Het nieuwste op het gebied van tapijt: SDN ofwel Solution Dyed Nylon. Nylon is een materiaal dat in alle kwalitatief hoogwaardige tapijten verwerkt wordt voor stevigheid, kleurechtheid en vlekbestendigheid. Met deze nieuwe technologie heeft de nylon vezel er een vernieuwende, onverwoestbare kracht bij gekregen.

Nog niet bekend met SDN garen?

Kom het zien en voelen in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Tegenwoordig is de term ‘natuurlijk’ vaak al voldoende om een positief effect te hebben. Vrijwel elk tapijt van goede kwaliteit bestaat niet uit 100% natuurlijke materialen. Dit zou eenvoudigweg te veel slijtage en verkleuring geven. Maar met de steeds verder ontwikkelde technieken voor zowel verduurzaming van producten als recyclebaarheid en schone productieprocessen, winnen synthetische producten het vaak zelfs van natuurlijke.

Interfloor ontwikkelde nylon garen dat door-en-door, tot in de kern gekleurd is. Het garen is slijtvast, kleurvast, vuilwerend en zelfs bestand tegen zeer agressieve middelen zoals bleek. Mochten er serieuze vlekken op je tapijt komen, dan kun je dit dus zelfs met een beetje verlengd bleekmiddel reinigen.

Je ziet dit nieuwe tapijt dan ook veel projectmatig toegepast worden in zakelijke ruimtes als hotels, kantoren en openbare gebouwen. Logisch, want zonlicht is een grote boosdoener van verkleuring (oplichten van donkere kleuren) en vergeling (van wittinten). Ook wordt tapijt in dit soort zakelijke ruimtes zeer intensief belopen. Het geeft goed weer waarom de keuze voor een tapijt met SDN-garen voor iedereen een logische eerste keuze is. 

Wie langer van vloerbedekking wil genieten, kiest voor een onverwoestbaar tapijt met solution Dyed Nylon garen. SDN-garen is niet alleen een duurzame investering omdat je er veel langer mee doet, maar ook omdat het ecologisch verantwoord is.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay