STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Dé kleur van het jaar wordt meestal solitair gepresenteerd. Het is dan ook best uniek te noemen dat Transcend, de kleur van het jaar 2021 van Sigma, niet op zichzelf staand gelanceerd wordt, maar in combinatie met drie kleurenpaletten. 

Sigma Kleur van het Jaar 2021: Transcend

Sigma Kleur van het Jaar 2021: Transcend

De kleurpaletten hebben als basis één kleur, namelijk Transcend. Hij overstijgt inderdaad het één en ander. Deze kleur is een ultieme basiskleur. Combineer hem met een oud roze en zacht blauw, en je wilt meteen je kopje thee erbij pakken en een boek. Voeg er wat aubergine en mosgroen aan toe, en daar is je vintage look. Combineer met aquamarijn en violet en de perfecte surfer drifter ambiance is geboren.

Zo heten de paletten: Be Well, Be True en Be Wild… Wat je ook wil zijn; het grappige is dat wat je aanspreekt qua kleur, waarschijnlijk ook aansluit op die gekozen gemoedstoestanden! Check hier jouw persoonlijke ‘kleurgevoel’.

Be Well: Transcend - Light Cherry Parade - Misty Aqua. 
Je gewoon goed voelen… fris, fruitig en zorgeloos zonder al teveel poespas. Waarschijnlijk heb jij een Scandinavische, of lichte, moderne woonstijl als dit palet je aanspreekt. 

Be True: Transcend - Enchanting Eggplant - Boulder Lichen.  
Als dit palet tot jouw verbeelding spreekt, dan heb je vast en zeker veel natuurlijke materialen in huis zoals hout en rieten manden, en zijn jouw meubels authentiek en/of Oosters. Vintage is jouw ding.

Be Wild: Transcend - Sky Palace - Diving Trip. 
Van jou mag het wel een beetje knallen. Je bent sportief, een buitenmens, houdt van water en reizen en je woonstijl is een mix van stijlen. Wat jij leuk vindt komt er gewoon in! Je woonstijl laat zich het beste omschrijven als Urban, of stads.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Op zoek naar 'jouw' kleur?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk
  Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP