STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Shutters voor een lichtbron in het dak vormen geen enkel probleem. Sterker nog, als er één vorm van raambekleding ideaal is voor deze lichtbronnen in huis, dan zijn het wel shutters!

Shutters voor lichtkoepels ideale oplossing

Shutters voor lichtkoepels ideale oplossing

Een lichtkoepel, lichtstraat of serre dak brengt licht in huis daar waar normaal gesproken juist een tekort aan is. Desondanks kan het wenselijk zijn om de hoeveelheid lichtinval te regelen. In een slaapkamer bijvoorbeeld, maar ook in een woonkamer waar sprake is van inkijk van bovenaf. 

Nog los van het feit of je deze extra lichtbronnen wil kunnen reguleren, maakt het je woning echt helemaal af als je de shutter-look consistent doorvoert voor alle zichtbare ramen in huis. 
Wat je veel ziet zijn verticale toepassing, maar een (deels) horizontale uitvoering is ook geen enkel probleem met shutters. Ze worden standaard in een speciaal op maat gemaakte omlijsting geplaatst, waarbinnen de lamellen vrij kunnen bewegen. 

Door het luik waarin ze hangen eenvoudig te ontgrendelen kun je ze ook volledig openklappen. Dit zul je waarschijnlijk niet vaak doen, maar soms wil je het raam schoonmaken of ventileren.
Bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals dakramen en lichtkoepels, is bediening met het oog op de lichtinval natuurlijk een punt van aandacht. Dit kan eenvoudig met een telescopische stok, maar ook elektrisch! Hoe relaxed is dat? Zeker als je deze optie in je hele huis doorvoert, heb je een wel heel luxe ambiance gecreëerd in je woning.  

Overigens kun je shutters niet vergelijken met andere raamdecoratie. Gordijnen, jaloezieën en andere raambekleding hangen in de regel een paar jaar. Shutters daarentegen zijn een duurzame investering waar je jarenlang plezier van hebt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Gevallen voor fraaie shutters?

Bekijk onze shutters voor dakramen en koepels
MAAK EEN AFSPRAAK

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
    Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
  • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
    Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  • Dromen van licht...
    Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP