STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Normaal gesproken is garen alleen aan de buitenkant gekleurd. SDN-garen is echter door- en-door gekleurd, 100% kleurecht, UV-bestendig en lichtecht. Daardoor is het duurzaam en onderhoudsvriendelijk. (Net als een wortel bijvoorbeeld, die tot in de kern dezelfde kleur heeft.)

Voordelen van Solution Dyed Nylon tapijt

Voordelen van Solution Dyed Nylon tapijt

Wie voor kwaliteitstapijt gaat, moet absoluut de voordelen kennen van SDN-garen. Op alle vlakken is standaard garen niet te vergelijken met dit vernieuwende product. 

Wat zijn precies de voordelen van tapijt met Solution Dyed Nylon garen? We zetten ze onderstaand overzichtelijk voor je op rij:

Écht kleurvast tapijt: SDN-garen is door-en-door gekleurd, tot diep in de kern. Het is dus een kleurechte vezel. Dit zorgt er ondermeer voor dat je het tapijt zonder kleurverschil bij de naden kunt leggen.

Honderd procent UV-bestendig: verkleuring behoort tot het verleden. Omdat de lichtechte vezel tot in de kern gekleurd is, heeft zonlicht er bijna geen invloed op. Hetzelfde geldt voor slijtage.

Vlekbestendig: tapijt met SDN-garen is vuilafstotend. Niet alleen neemt de vezel geen direct vuil op, wanneer er toch een kop koffie of glas wijn overheen gaat, is het bovendien zeer goed te reinigen. Een beetje water volstaat meestal, maar dit tapijt kan zelfs met agressieve schoonmaakmiddelen gereinigd worden.

Zeer slijtvast: garen dat tot in de diepste kern gekleurd is, van het beproefde SDN-garen, is intensief getest en, is zeer goed bevonden tegen slijtage. 
Een goede investering: tapijt van SDN is duurzaam omdat je er jaren mee doet. Ook heb je minder snijverlies, omdat je op de naden geen kleurverschil ziet. De vezel heeft tenslotte door en door dezelfde kleur, met een prachtige zachte zijdeglans. 

Kies je eigen smaak: de één houdt van een hoge pool, de ander juist niet. Dan is het goed om te weten dat garen dat gebruik maakt van deze nieuwe technologie, in meerdere pool-soorten leverbaar is. Van een lus tot een gesneden pool, en van geweven tot naaldvilt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Vakkundig advies over tapijt?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.
 • Koele voeten met een voorjaarskleed
  In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP