interfloor_savona_sdn_kleur_554_solution_dyed_garen20210218114112.webp

Voordelen van Solution Dyed Nylon tapijt

Normaal gesproken is garen alleen aan de buitenkant gekleurd. SDN-garen is echter door- en-door gekleurd, 100% kleurecht, UV-bestendig en lichtecht. Daardoor is het duurzaam en onderhoudsvriendelijk. (Net als een wortel bijvoorbeeld, die tot in de kern dezelfde kleur heeft.)

Vakkundig advies over tapijt?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies

MAAK EEN AFSPRAAK

Wie voor kwaliteitstapijt gaat, moet absoluut de voordelen kennen van SDN-garen. Op alle vlakken is standaard garen niet te vergelijken met dit vernieuwende product. 

Wat zijn precies de voordelen van tapijt met Solution Dyed Nylon garen? We zetten ze onderstaand overzichtelijk voor je op rij:

Écht kleurvast tapijt: SDN-garen is door-en-door gekleurd, tot diep in de kern. Het is dus een kleurechte vezel. Dit zorgt er ondermeer voor dat je het tapijt zonder kleurverschil bij de naden kunt leggen.

Honderd procent UV-bestendig: verkleuring behoort tot het verleden. Omdat de lichtechte vezel tot in de kern gekleurd is, heeft zonlicht er bijna geen invloed op. Hetzelfde geldt voor slijtage.

Vlekbestendig: tapijt met SDN-garen is vuilafstotend. Niet alleen neemt de vezel geen direct vuil op, wanneer er toch een kop koffie of glas wijn overheen gaat, is het bovendien zeer goed te reinigen. Een beetje water volstaat meestal, maar dit tapijt kan zelfs met agressieve schoonmaakmiddelen gereinigd worden.

Zeer slijtvast: garen dat tot in de diepste kern gekleurd is, van het beproefde SDN-garen, is intensief getest en, is zeer goed bevonden tegen slijtage. 
Een goede investering: tapijt van SDN is duurzaam omdat je er jaren mee doet. Ook heb je minder snijverlies, omdat je op de naden geen kleurverschil ziet. De vezel heeft tenslotte door en door dezelfde kleur, met een prachtige zachte zijdeglans. 

Kies je eigen smaak: de één houdt van een hoge pool, de ander juist niet. Dan is het goed om te weten dat garen dat gebruik maakt van deze nieuwe technologie, in meerdere pool-soorten leverbaar is. Van een lus tot een gesneden pool, en van geweven tot naaldvilt. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay