STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Raambekleding is verkrijgbaar in heel veel kleuren, maar het kiezen van de juiste kleur is een uitdaging.

Welke kleur kies ik voor raambekleding?

Welke kleur kies ik voor raambekleding?

Als je nieuwe raambekleding kiest is de eerste vraag: wat past het beste in mijn interieur? Dat kan een beste zoektocht worden want het aanbod is groot. Ga in dat geval niet voor 'veilig' wit, dat zou echt zonde zijn van al de keuzes die er tegenwoordig zijn. 

Daarnaast bestaan er alleen al in wittinten heel veel variaties, dus waarom zou je lang dubben over de juiste kleur wit op de muur of op de kozijnen, terwijl je raambekleding achter blijft? ‘In sync’ is juist bij wittinten één van de belangrijkste dingen. Zo heb je roomwit, klei-wit gebroken wit, kokos, taupe, grijs, zandkleuren en ecru tinten, die een enorm serene uitstraling kunnen geven aan het geheel; áls dat de stijl van je woning is...

Want let wel; er zijn enorm veel kleuren raambekleding beschikbaar. En het mooiste is toch wel als de kleur voor de ramen aansluit op de kleur van het interieur. Als de kleuren in je huis harmoniëren, geeft dat een 'design' look en het brengt rust en sfeer. Durf dus uit te pakken als je al kleur in je huis hebt! Is de hoofdmoot van details in je woning rood of blauw; doe eens gek en kijk (met behulp van een staal) hoe een uitgesproken kleur zou werken voor de ramen. Of breng alleen met het ladderband of ladderkoord een accentkleur aan.
Sinds enkele jaren is zwarte raambekleding heel populair. Zwart is momenteel een echte trendkleur. Het geeft een robuust en stoer uiterlijk aan de kamer.  Zeker in combinatie met houten rustieke meubels, koper en of Chinese/oosterse invloeden.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP