zonwering2017_toppoint2017111509334220180704171215.webp

Welke kleur kies ik voor raambekleding?

Raambekleding is verkrijgbaar in heel veel kleuren, maar het kiezen van de juiste kleur is een uitdaging.

Als je nieuwe raambekleding kiest is de eerste vraag: wat past het beste in mijn interieur? Dat kan een beste zoektocht worden want het aanbod is groot. Ga in dat geval niet voor 'veilig' wit, dat zou echt zonde zijn van al de keuzes die er tegenwoordig zijn. 

Daarnaast bestaan er alleen al in wittinten heel veel variaties, dus waarom zou je lang dubben over de juiste kleur wit op de muur of op de kozijnen, terwijl je raambekleding achter blijft? ‘In sync’ is juist bij wittinten één van de belangrijkste dingen. Zo heb je roomwit, klei-wit gebroken wit, kokos, taupe, grijs, zandkleuren en ecru tinten, die een enorm serene uitstraling kunnen geven aan het geheel; áls dat de stijl van je woning is...

Want let wel; er zijn enorm veel kleuren raambekleding beschikbaar. En het mooiste is toch wel als de kleur voor de ramen aansluit op de kleur van het interieur. Als de kleuren in je huis harmoniëren, geeft dat een 'design' look en het brengt rust en sfeer. Durf dus uit te pakken als je al kleur in je huis hebt! Is de hoofdmoot van details in je woning rood of blauw; doe eens gek en kijk (met behulp van een staal) hoe een uitgesproken kleur zou werken voor de ramen. Of breng alleen met het ladderband of ladderkoord een accentkleur aan.
Sinds enkele jaren is zwarte raambekleding heel populair. Zwart is momenteel een echte trendkleur. Het geeft een robuust en stoer uiterlijk aan de kamer.  Zeker in combinatie met houten rustieke meubels, koper en of Chinese/oosterse invloeden.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay