Het schilderen van een muur | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Muren schilderen

donderdag, 22 maart 2018
Muren schilderen

Als de muren zijn gereinigd en de voorstrijk is aangebracht, dan kun je beginnen om muurverf aan te brengen! Hierbij zijn de volgende stappen van belang. Roer voor het beginnen even goed de verf door voor een egaal eindresultaat. Bij het aanbrengen van de verf kun je voor de hoeken en randen het beste een acrylkwast gebruiken. Voor de grotere oppervlakten gebruik je een muurverfroller. Het is handig om te beginnen aan de hoeken en randen om vervolgens naar binnen te werken. Zo kun je iets preciezer werken.

Verf vervolgens met de muurverfroller van links naar rechts en daarna van boven naar beneden. Ga telkens 2-3 keer over dezelfde baan heen.

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP