welke_kleur_vloerbedekking20190806145950.webp

Welke kleur vloer moet ik kiezen?

Net zoals de legrichting heeft ook de kleur van je vloer invloed op de sfeer in de ruimte

Al onze tapijtsoorten bekijken?

We leiden je graag rond

MAAK EEN AFSPRAAK

De keuze in vloeren is tegenwoordig vrijwel eindeloos. Je kunt kiezen voor tapijt met betonlook, voor laminaat dat oogt als visgraat parket, en ga zo maar door. Met zoveel verschillende soorten vloeren is ook de keuze in kleur heel divers. Kiezen voor een bepaalde kleur heeft een zeer groot effect op de sfeer in de ruimte.

Lichte tinten
Lichte tinten zoals wit, beige en lichtgrijs geven een ruimtelijk effect. (Je moet alleen wat beter uitkijken met vlekken of - in geval van laminaat - wat vaker dweilen.)

Donkere kleuren
Donkere kleuren, zoals donkergrijs en zwart, geven meer warmte. Ze laten de muren hoger lijken en goed passen bij een strak interieur.

Bruintinten
Bruintinten kunnen ook goed gecombineerd worden met verschillende kleuren meubels, en houden het neutraal. Lichtbruine kleuren geven bovendien een ‘zonnige’ en warme lichte sfeer in huis. 

Durf te variëren
In tapijt en vinyl heb je - naast natuurlijke tinten - keuze uit allerlei andere kleuren. Je kunt een hele mooie mix maken van tinten die op elkaar aansluiten per ruimte, of die juist een mooi contrast vormen. Kies bijvoorbeeld voor bruintinten in de woonkamer (multifunctioneel), voor blauwtinten in je slaapkamer (rustgevend) en voor lekkere felle kleurtjes voor de speelkamer van je kinderen. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay