STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Net zoals de legrichting heeft ook de kleur van je vloer invloed op de sfeer in de ruimte

Welke kleur vloer moet ik kiezen?

Welke kleur vloer moet ik kiezen?

De keuze in vloeren is tegenwoordig vrijwel eindeloos. Je kunt kiezen voor tapijt met betonlook, voor laminaat dat oogt als visgraat parket, en ga zo maar door. Met zoveel verschillende soorten vloeren is ook de keuze in kleur heel divers. Kiezen voor een bepaalde kleur heeft een zeer groot effect op de sfeer in de ruimte.

Lichte tinten
Lichte tinten zoals wit, beige en lichtgrijs geven een ruimtelijk effect. (Je moet alleen wat beter uitkijken met vlekken of - in geval van laminaat - wat vaker dweilen.)

Donkere kleuren
Donkere kleuren, zoals donkergrijs en zwart, geven meer warmte. Ze laten de muren hoger lijken en goed passen bij een strak interieur.

Bruintinten
Bruintinten kunnen ook goed gecombineerd worden met verschillende kleuren meubels, en houden het neutraal. Lichtbruine kleuren geven bovendien een ‘zonnige’ en warme lichte sfeer in huis. 

Durf te variëren
In tapijt en vinyl heb je - naast natuurlijke tinten - keuze uit allerlei andere kleuren. Je kunt een hele mooie mix maken van tinten die op elkaar aansluiten per ruimte, of die juist een mooi contrast vormen. Kies bijvoorbeeld voor bruintinten in de woonkamer (multifunctioneel), voor blauwtinten in je slaapkamer (rustgevend) en voor lekkere felle kleurtjes voor de speelkamer van je kinderen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Al onze tapijtsoorten bekijken?

We leiden je graag rond
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP