STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Decokay is sinds jaar en dag een gevestigd merk in interieur design en -advies. Het lag dan ook voor de hand om de stylistes dit jaar een eigen woonkleur - Rustic Rośe - te laten kiezen die perfect aansluit op alle trends die Decokay dag-in-dag-uit signaleert.

Rustic Rosé - on trend woonkleur van het jaar 2022

Rustic Rosé - on trend woonkleur van het jaar 2022

Woninginrichter Decokay bracht dit jaar voor het eerst een eigen ‘woonkleur van het jaar 2022’ uit. 

Anne van Opmeer, styliste bij Decokay: “Retro en urban uit de jaren ‘90 vormen de inspiratie voor de kleurtrends in 2022. Je ziet veel natuurlijk groen en pastels. Ook felle kleuren mogen weer. Zo zie je een comeback van blauw, en aardekleuren zoals terracotta en okergeel. Wij kozen een kleur met een eigen karakter, die aansluit bij deze trendkleuren, maar tegelijk echt een upgrade geeft qua sfeer.”  
Rustic Rosé is een ‘nude’, waarmee hij valt onder de rustige pastels. De kleur doet denken aan oud roze, maar heeft veel meer diepte beleving en body. Precies hierdoor trekt Rustic Rosé alle aardse kleuren naar zich toe als sfeermaker, en versterkt hij accenten met blauw en lichte pastels. Het is een kleur waarbij je kunt ontspannen, en die niet snel ‘bijt’. 


De opvallendste eigenschap van deze kleur, is zijn veelzijdigheid. Het is een kleur die warmte geeft, maar niet domineert. Door zijn zachte, aaibare voorkomen kan Rustic Rosé zowel als hoofdkleur als accentkleur gebruikt worden. Met bijpassende elementen van zacht velours, en glimmend goud of zilver (zoals je in veel behang collecties ziet op het moment) gaat deze Rustic Rosé echt stralen!
Wie enigszins huiverig is voor het idee van roze op zich, moet echt de paletten zien. In de winkel vind je een uitstalling met de perfect passende stijlelementen en kleuren, ter inspiratie voor jouw woning en woonstijl!

Wat wordt jouw kleur van het jaar?

Kom met een foto van je interieur voor professioneel advies!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP