STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Decokay is sinds jaar en dag een gevestigd merk in interieur design en -advies. Het lag dan ook voor de hand om de stylistes dit jaar een eigen woonkleur - Rustic Rośe - te laten kiezen die perfect aansluit op alle trends die Decokay dag-in-dag-uit signaleert.

Rustic Rosé - on trend woonkleur van het jaar 2022

Rustic Rosé - on trend woonkleur van het jaar 2022

Woninginrichter Decokay bracht dit jaar voor het eerst een eigen ‘woonkleur van het jaar 2022’ uit. 

Anne van Opmeer, styliste bij Decokay: “Retro en urban uit de jaren ‘90 vormen de inspiratie voor de kleurtrends in 2022. Je ziet veel natuurlijk groen en pastels. Ook felle kleuren mogen weer. Zo zie je een comeback van blauw, en aardekleuren zoals terracotta en okergeel. Wij kozen een kleur met een eigen karakter, die aansluit bij deze trendkleuren, maar tegelijk echt een upgrade geeft qua sfeer.”  
Rustic Rosé is een ‘nude’, waarmee hij valt onder de rustige pastels. De kleur doet denken aan oud roze, maar heeft veel meer diepte beleving en body. Precies hierdoor trekt Rustic Rosé alle aardse kleuren naar zich toe als sfeermaker, en versterkt hij accenten met blauw en lichte pastels. Het is een kleur waarbij je kunt ontspannen, en die niet snel ‘bijt’. 


De opvallendste eigenschap van deze kleur, is zijn veelzijdigheid. Het is een kleur die warmte geeft, maar niet domineert. Door zijn zachte, aaibare voorkomen kan Rustic Rosé zowel als hoofdkleur als accentkleur gebruikt worden. Met bijpassende elementen van zacht velours, en glimmend goud of zilver (zoals je in veel behang collecties ziet op het moment) gaat deze Rustic Rosé echt stralen!
Wie enigszins huiverig is voor het idee van roze op zich, moet echt de paletten zien. In de winkel vind je een uitstalling met de perfect passende stijlelementen en kleuren, ter inspiratie voor jouw woning en woonstijl!

Wat wordt jouw kleur van het jaar?

Kom met een foto van je interieur voor professioneel advies!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Een babykamer van deze tijd
  ‘Weet je al wat het wordt’? Een vraag die veel gesteld wordt als je zwanger bent. Voordat het verlossende antwoord er is, ben je vaak al een tijdje bezig met het (in je hoofd) inrichten van de babykamer.
 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP