welke_horren__bij_welke_deuren20181219141626.webp

Welke horren zijn er voor deuren?

Vanwege de grote diversiteit in hordeuren is het nog even goed informatie ophalen om uit te vinden welke hordeur het beste past bij jou - en jouw deur past.

Ben je eruit, en wil je ook zo’n handige hordeur? Dan begint de zoektocht pas. In dit geval kan goed advies dan ook van pas komen. Veel hangt natuurlijk af van welk soort deur je hebt, maar wensen ten aanzien van uiterlijk zijn ook belangrijk. Op vrijwel iedere deur kan een hordeur bevestigd worden, maar er zijn behoorlijk wat meer mogelijkheden.

Zo zijn er hordeuren met verschillende extra eigenschappen. Toegankelijke hordeuren bijvoorbeeld: specifiek ontwikkeld voor rolstoelgebruikers en kinderen. 

Verder heb je de keuze uit verschillende systemen voor schuifpui of kanteldeur, waarbinnen je weer uitvoerings- en kwaliteitsverschillen ziet. 

Ook qua gaas heb je veel mogelijkheden. Er zijn verschillende kleuren en soorten beschikbaar. Tegenwoordig is er ook heel fijn ‘pollengaas’. Dit beschermt mensen met hooikoorts tegen binnenwaaiende pollen. 

Bij ons vind je een ruim assortiment hordeuren van de betere merken:
- Zo is er de standaard openklappende hordeur, die je hetzelfde gebruikt als een gewone deur. 
- Of de rolhordeur, met een cassette waar het gaas in oprolt.
- En de plisséhordeur met gevouwen gaas, die als een schuifdeur open en dicht gaat.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay