Passen alle horren in elk kozijn? | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Zijn voor alle soorten kozijnen horren te vinden?

dinsdag, 28 maart 2017
Zijn voor alle soorten kozijnen horren te vinden?

Bij Decokay is er eigenlijk altijd wel een oplossing om de juiste hor te vinden voor de deur of raam waar hij moet komen te hangen. Het makkelijkste is om daarvoor naar Decokay in de buurt te gaan. De monteur kan dan bij jou thuis het raam opmeten en zien welke hor bijvoorbeeld voor het aanwezige kozijn passend is. Ook voor ramen met moeilijke hoeken, ronde ramen of draai- en kiepramen kun je een hor op maat laten maken. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP