Verf: welke hoeveelheid? | Decopedia

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoeveel verf heb ik nodig?

dinsdag, 28 maart 2017
Hoeveel verf heb ik nodig?

Vaak staat op de verfpot hoeveel vierkante meters er uit het blik geschilderd kunnen worden. Daarbij wordt natuurlijk gedacht aan één laag. Als je dus dubbele lagen wilt schilderen moet je hier rekening mee houden. Verder is het ook belangrijk om naast het aantal lagen rekening te houden met de kwaliteit van de ondergrond. Deze kan er voor zorgen dat er meer lagen verf nodig zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor ondergronden die niet glad zijn of sterk zuigend zijn. Hierdoor kan het zijn dat je dus meer verf nodig hebt dan op de verpakking staat vermeld.
 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u informatie op Decopedia heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP