Verf: welke hoeveelheid? | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoeveel verf heb ik nodig?

dinsdag, 28 maart 2017
Hoeveel verf heb ik nodig?

Vaak staat op de verfpot hoeveel vierkante meters er uit het blik geschilderd kunnen worden. Daarbij wordt natuurlijk gedacht aan één laag bij een niet poreuze ondergrond. Als je dus meerder lagen moet aanbrengen, moet je hier rekening mee houden. Verder is het dus ook belangrijk om naast het aantal lagen rekening te houden met de kwaliteit van de ondergrond. Bij een zuigende ondergrond zijn meer lagen verf  of voorstrijk nodig zijn.Ook bij een onedergrond die niet glad is, heb je meer verf nodig omdat in principe het oppervlak dat je moet verven groter is door de structuur.
Je kunt wel stellen dat een goede kwalieit verf een hoger rendement haalt. Dus goedkoop is dan echt vaak duurkoop.
 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP