HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe houd ik mijn jaloezieën schoon?

maandag, 6 november 2017
Hoe houd ik mijn jaloezieën schoon?

Als je bij ons jaloezieën koopt, hangen die wel een paar jaar. Grote kans dat ze in de tijd vies worden. Jaloezieën schoonmaken kan op verschillende manieren. 
1. Stof de jaloezieën - in dichte stand - eerst af met een stofdoek of plumeau. Zo haal je het ergste vuil en stof van de jaloezieën af. 
2. Neem vervolgens een washand met schoonmaakmiddel, gebruik geen bijtende stof. Hiermee maak je de lamellen van de jaloezieën een-voor-een schoon. Pak een lamel tussen duim en wijsvinger, waardoor je meteen de boven- en onderkant reinigt.
3. In plaats van schoonmaakmiddel om de jaloezieën te reinigen kun je ook wasverzachter gebruiken. Doordat er een beetje wasverzachter op de jaloezieën blijft zitten, glimmen de jaloezieën mooi en komt er minder snel aanslag op.
4. wil je het echt professioneel aanpakken en je jaloezieën weer als nieuw laten zijn, kies dan voor ultrasoon laten reinigen. Hierin gespecialiseerde bedrijven komen bij je thuis, demonteren de jaloezie, reinigen deze en monteren ze weerk peikfijin voor het raam. 

 

ZONWERING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

ZONWERING BLOGS

 • 13 May 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie zonwering creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  NAAR DE BLOG +
 • 30 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Licht in huis doseren met Duette Shades
  Met Duette Shades van Luxaflex regel je lichtinval en bespaar je zelfs wat energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur. En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!
  NAAR DE BLOG +
 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP