HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat is het nut van gordijnen?

woensdag, 29 maart 2017
Wat is het nut van gordijnen?

Gordijnen hebben hoofdzakelijk als doel om privacy in een ruimte te creëren. Je wilt toch graag een vrij gevoel hebben als je 's avonds de lampen aan hebt. Als je weet dat niemand ongemerkt naar binnen kan kijken, geeft dat een goed gevoel. Naast dit nut hebben gordijnen natuurlijk een decoratieve functie. Gordijnen dempen het geluid en werken isolerend. Omdat gordijnen in verschillende materialen verkrijgbaar zijn, zijn er altijd gordijnen te vinden die passen bij jouw interieur en hier een mooie aanvulling op zullen zijn. Daarnaast worden bij Decokay de door u gekozen gordijnen altijd op maat gemaakt zodat deze altijd goed passen in de ruimte waar ze voor bestemd zijn. 

GORDIJNEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

GORDIJNEN BLOGS

 • 30 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  De natuur in huis... met gordijnen
  Gordijnen uitzoeken is best spannend, er is immers zoveel aanbod dat het je kan gaan duizelen. Bedenk dan waar je rustig van wordt. Juist, van natuur! Ervaar de kalmte en sereniteit van het buitenleven in huis. Wees zen…
  NAAR DE BLOG +
 • 28 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Warm wintergevoel met velours
  Ik ben wel toe aan iets nieuws voor mijn ramen en denk aan velours gordijnen. Deze stof is weer helemaal terug en wint razendsnel in populariteit. Chique en trendy, maar ook warm en verduisterend. Lees hier waarom ik kies voor velours…
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2018 door , in Advies
  ​Het gordijn, de meest veelzijdige raambekleding
  Wat is voor jou belangrijk als het gaat over de gordijnen in je huis? De veelzijdigheid van gordijnen biedt talloze mogelijkheden.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP