STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Shutters zijn de perfecte vervolmaking van je interieur. Het geeft elk huis cachet, van vloer tot plafond, in alle ruimtes in huis; beter zelfs, want shutters doe je meestal niet voor een enkele raampartij. Juist die totale sfeerimpressie geeft dat hoogstaande design effect.

Welke kleuren shutters zijn er?

Welke kleuren shutters zijn er?

Wanneer je gekozen hebt voor shutters in je woning, dan is dat een besluit waar je jaren plezier van hebt. Zo’n aanpassing doe je met zorg, zodat je de stijl in alle ruimtes kunt doorvoeren. Kleur speelt daarbij een belangrijke rol. 

Kleur is bepalend voor je interieur. Met zwarte shutters kun je goed de industriële-, maar zeker ook de klassieke of moderne uitstraling bewerkstelligen. Hetzelfde geldt voor wit. De omlijsting van het raamwerk op zich, voegt zich gemakkelijk in veel interieurstijlen.  

Toch blijven veel mensen aan de veilige - neutrale - kant. Als je echter weet dat shutters van Decokay Design in alle mogelijke kleuren leverbaar zijn, loont het zeker de moeite om je gedachten eens te laten gaan over het totale interieurplan. Misschien zelfs wel met een binnenhuisarchitect of stylist. Wetende dat je uit 188 RAL classic kleuren kunt kiezen, en maarliefst 1950 NCS (Natural Color System) kleuren, hoef je je niet te laten weerhouden door beperkingen op dat vlak. 

Is een dekkende kleur niet wat je zoekt, dan zijn er nog acht standaard beitskleuren. Maar als je een staal aanlevert, kan elke kleur daaraan gematcht worden. Let wel; dit geldt niet voor de kunststof shutters. Deze zijn om begrijpelijke redenen alleen in dekkende kleuren leverbaar. Als je overal dezelfde stijl wil doorvoeren, kun je het beste de overige shutters in huis ook in een dekkende kleur bestellen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Heb je de knoop doorgehakt en worden het shutters?

Kom kijken naar de vele mogelijkheden qua kleur
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
    Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
  • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
    Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP