warm_gold_decokay20220913134918.webp

Kleur van het jaar 2023: Warm Gold

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe, mooie woonkleur in huis? Decokay brengt sinds enige tijd ook haar eigen woonkleur van het jaar uit. Een aantal bekende verfmerken doet dit al jaren.

Mooie kleur?

Bestel hem in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Decokay heeft jarenlange ervaring met complete inrichtingen, niet alleen voor het likje verf op de wand, maar ook voor raambekleding, vloeren en behang, met zeker ook oog voor de belangrijkste trends van dat moment. Wij kijken daarom bij de keuze voor onze kleur van het jaar naar het grotere geheel.

Zo kwamen we uit op de kleur Warm Gold. Het is nét geen geel, maar ook geen goud, want hij heeft geen metallic glans. Een warme deken, dat omschrijft misschien wel het beste het gevoel dat je krijgt bij onze woonkleur van het jaar 2023.

Warm Gold heeft een romige associatie. Hij geeft je een zonnig, warm gevoel, zonder overdadig geel te worden. En dat maakt dat hij met gemak een hoofdrol in je huis kan spelen. Hij heeft bovendien een gevoeglijk karakter. Zo combineert hij  uitstekend met natuurlijke materialen zoals riet, rotan, bamboe en wol. Voeg daar veel natuurlijk groen aan toe en je oase van rust is geboren.

Ook andere kleuren zoals bruin, blauw of terracotta geven verrassende combinaties die meteen ook een mediterrane sfeer scheppen. Hiermee krijg je perfect het Spaanse finca gevoel.

Maar ook in een luxueus interieur misstaat deze kleur niet. Voeg gerust glimmend gouden-, zwarte- of witte accessoires toe. Al naar gelang jouw eigen woonstijl.

Met warm Gold in de hoofdrol voel je je geborgen. Wij wentelen ons dan ook graag een jaar lang in Warm Gold!

Deel dit artikel

Meer weten over de kleuren van het jaar?

Kom kijken in onze winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay