STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Het serene grijsgroen van Olive Sprig, geeft innerlijke rust. Zowel geestelijk als lichamelijk welzijn, en een zekere mate van geborgenheid. We koesteren de hervonden balans, en treden weer naar buiten met ferme pas. 

Olive Sprig de helende Sigma kleur van het jaar 2022

Olive Sprig de helende Sigma kleur van het jaar 2022

Emotionele balans en ontluikende persoonlijke expressie spelen een grote rol in de keuze voor de kleur van het jaar Olive Sprig (PPG1125-4) van Sigma. Hoop, balans en een nieuw begin zijn dan ook drie kernwoorden. Deze worden gevat in een aantal kleurverhalen om de veelzijdige kracht van deze kleur te duiden. 

Invaluable staat voor de onschatbare waarde van zelfexpressie. Hier zie je meteen goed wat deze kleur doet met een warme aanvulling. Denk aan donker hout, messing elementen, en zelfs een vleugje Barokke invloeden. Bijpassende Sigma kleuren zijn bijvoorbeeld: Black Lily, Alpine Firs en Ancient Copper.

Introspective is daarentegen juist een rustig palet, dat de meditatieve zoektocht naar balans ondersteunt. Onder andere Scandinavisch wonen liefhebbers vinden hier hun kleur. Maar iedereen die van basic wonen houdt, of een rustige relax ruimte of slaapkamer wil creëren, vindt hier de ultieme match. Combineer met: Rose Souffle, Causeway, Silver Service  
of Pine Whisper.

In Inspired werkt Olive Sprig op de achtergrond als fundament voor een aantal warme en expressieve kleuren. De energie mag ervan af spatten. Dit palet straalt een herwonnen zelfverzekerdheid uit die zegt ‘ik mag er zijn’! Combineer met Sigma: Cenote, Pine Passion en Lettuce Alone, óf met Paris Pink, Peach Afterlight en Burning Gold. 

Elk kleurverhaal benadrukt een ander aspect van de frisse wind die door ons huis waait in 2022. We hebben gezien hoe de binnenkant van ons hoofd eruit ziet, we zijn er sterker uitgekomen, en willen van het leven ten volle genieten! In ons interieur leggen we de welkome basis.

Inspiratie opdoen voor de kleur van het jaar?

Bekijk de samenstellingen van onze stylisten in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Een babykamer van deze tijd
  ‘Weet je al wat het wordt’? Een vraag die veel gesteld wordt als je zwanger bent. Voordat het verlossende antwoord er is, ben je vaak al een tijdje bezig met het (in je hoofd) inrichten van de babykamer.
 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP