STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Flexa kleur van 2022: Bright Skies is een licht en luchtig blauw, dat ruimte geeft. Als een koele bries op een warme, benauwde dag. Dit blauw geeft ruimte voor verbeelding en interpretatie, en zeker ook voor de uitvoering in ‘je eigen stijl’.

Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Een team van specialisten van Flexa (het Color Lab) analyseert elk jaar de maatschappelijke trends en het consumentengedrag. Uit het onderzoek van dit jaar kwam duidelijk naar voren dat er een grote behoefte wordt gevoeld aan stille bezinning.

Veel mensen realiseren zich dat het najagen van dingen niet altijd het gewenste effect oplevert. Trends zijn leuk, maar dan vooral ter inspiratie, niet als keurslijf. Flexa snapt dat als geen ander. Zo wordt de kleur van het jaar 2022, Bright Skies, een prachtig fris en luchtig blauw, gebracht met maar liefst vier paletten: Studio, Salon, Workshop en Greenhouse.

Het Studio palet geeft precies dat gevoel van saamhorigheid en creatieve inspiratie. Rust, met een opvallende tegenhanger in de vorm van blozend fris rood.

Het Salon palet geeft rust. Lichte, neutrale ton-sur-ton tinten versterken het blauw, wat voor een warm welkom gevoel zorgt.

Het Greenhouse palet sluit perfect aan op de huidige trend van natuurlijke interieurs met veel planten. Schitterend hoe groen en blauw hier naar elkaar toe getrokken worden in een natuurlijk samenspel.

Het Workshop palet is de frisse wind in huis. Perfect voor de werkkamer, of andere ruimte die wel wat pit mag hebben. Groen, roze en geel geven levendige energie.

Hiermee wordt meteen krachtig getoond dat een kleur nooit op zichzelf staat. De kleur van het jaar 2022 geeft, door de uiteenlopende combinaties, vier totaal nieuwe indrukken qua toepassing.

Kunst en cultuur brengen troost en inspiratie, en verbinden ons. Dat is de inspiratie van deze kleur; de ‘draaglijke lichtheid van het bestaan’ mag gevierd worden. Het batterijtje kan weer opgeladen worden, dit keer bewust, met de juiste ingrediënten.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

De kleur van het jaar 2022 toepassen in jouw woonstijl?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP