HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welke materialen heb ik nodig als ik ga behangen?

vrijdag, 24 maart 2017
Welke materialen heb ik nodig als ik ga behangen?

Ga je behangen en heb je niet standaard allerlei klusmateriaal in huis? Deze materiaallijst geeft je een idee wat nodig is om aan de slag te kunnen met behang.
Voor het behangen:
- Behangtafel: om behang in te smeren met behanglijm (niet nodig bij vliesbehang) en dit in te laten werken alvorens je het behang op de muur hangt.
- Trap: handig om het behang op de muur van boven naar beneden op te plakken.
- Afbreekmes en schaar: om overtollig behang aan de boven- of onderkant van de muur af te snijden.
- Behanglijm: afhankelijk van het behang dat je gebruikt.
- 2 behangborstels: 1 voor het insmeren van behang (of de muur) met behanglijm en 1 om het behang na te strijken bij het plakken
- 2 emmers: 1 voor het mixen van behanglijm en water, hoewel tegenwoordig meestal kant en klaar lijm gebruikt wordt. En 1 emmer met schoon lauw water voor het verwijderen van de vlekken
- Potlood: om de loodlijn te tekenen zodat de banen behang gelijk goed en recht op de muur terecht komen. 
- Waterpas: voor het uitzetten van de loodlijn.

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 8 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang als bijzonder meubelstuk
  Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…
  NAAR DE BLOG +
 • 16 June 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe
  Vroeger kreeg elke nieuwgebouwde woning automatisch behang op alle muren. Tegenwoordig worden mooie gladde muren afgewisseld met echte eyecatchers van behang! Decokay heeft behang van vrijwel alle gerenommeerde merken tegen internetprijzen!
  NAAR DE BLOG +
 • 28 May 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang: terug van weggeweest!
  Met behang kun je in je interieur een waar statement maken! Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom deze muurbekleding weer helemaal terug is. En laat ik nou net een muur hebben die wel een behangetje kan gebruiken…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP