Een egaal behang resultaat | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN






















Hoe zorg ik voor een egaal behangresultaat?

vrijdag, 24 maart 2017
Hoe zorg ik voor een egaal behangresultaat?

Het is belangrijk om in de hoek van de kamer waar het licht binnen valt (de raamkant) te beginnen. Begin met de eerste baan, zo'n 50 centimeter uit de hoek. Zet hiervoor eerst een loodlijn. De eerste baan die je plakt moet precies tegen deze loodlijn aanzitten. Herhaal dit bij iedere muur. Je weet nu zeker dat je eerste baan en daardoor ook alle andere banen kaarsrecht op de muur plakt.

Bewaar de muur met ramen en deuropeningen tot het laatst. De restbanen je gebruiken bij het beplakken van de muur onder en boven de ramen.

Als je het behang op de muur geplakt hebt kun je eventueel ontstane luchtbellen wegwerken met behulp van een behangspatel. Ook kun je met een behangspatel behang in de hoeken goed aandrukken. Werk altijd van boven naar beneden. Zorg er verder voor dat de banen behang goed op elkaar aansluiten en een eventueel patroon in elkaar overloopt. Haal overtollig behang aan de boven- en onderkant van de muur weg met een stanleymes. 

Zorg altijd voor een emmer schoon lauw water en een spons als je gaat plakken. Verwijder steeds alle lijmvlekken die ontstaan. Ingedroogde lijmvlekken kun je namelijk nooit meer weghalen en blijven altijd zichtbaar. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP