HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe zorg ik voor een egaal behangresultaat?

vrijdag, 24 maart 2017
Hoe zorg ik voor een egaal behangresultaat?

Het is belangrijk om in de hoek van de kamer waar het licht binnen valt (de raamkant) te beginnen. Begin met de eerste baan, zo'n 50 centimeter uit de hoek. Zet hiervoor eerst een loodlijn. De eerste baan die je plakt moet precies tegen deze loodlijn aanzitten. Herhaal dit bij iedere muur. Je weet nu zeker dat je eerste baan en daardoor ook alle andere banen kaarsrecht op de muur plakt.

Bewaar de muur met ramen en deuropeningen tot het laatst. De restbanen je gebruiken bij het beplakken van de muur onder en boven de ramen. let ook hier op dat je netjes op patroon plakt als het een dessinbehang is. 

Als je het behang op de muur geplakt hebt, kun je eventueel ontstane luchtbellen wegwerken met behulp van een behangspatel. Ook kun je met een behangspatel behang in de hoeken goed aandrukken. Werk altijd van boven naar beneden. Zorg er verder voor dat de banen behang goed op elkaar aansluiten en een eventueel patroon mooi in elkaar overloopt. Haal overtollig behang aan de boven- en onderkant van de muur weg met een stanleymes. 

Zorg altijd voor een emmer schoon lauw water en een spons als je gaat plakken. Verwijder steeds onmiddelijk alle lijmvlekken die ontstaan. Ingedroogde lijmvlekken kun je namelijk niet meer weghalen en blijven altijd zichtbaar. 

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 12 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Beautiful behang
  Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.
  NAAR DE BLOG +
 • 30 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Robuust materiaal op de muur
  Soms moet je een beetje ‘out of the box’ denken om je creativiteit de vrije loop te laten. En dat kan met deze geweldige nieuwe behanglijn ‘Industrial Style’. Kies je voor chique marmer, robuust koper of verfijnd leer? Die keuze is natuurlijk aan jou, maar laat je hier gerust inspireren!
  NAAR DE BLOG +
 • 8 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang als bijzonder meubelstuk
  Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP