HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Fotobehang zorgt voor een persoonlijke tint en een opvallende muur

vrijdag, 24 maart 2017
Fotobehang zorgt voor een persoonlijke tint en een opvallende muur

Op fotobehang wordt een foto of een print afgebeeld, deze afbeelding bedekt de gehele muur.of een gedeelte hiervan. Fotobehang zorgt voor een persoonlijke en unieke sfeer in de ruimte. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedicht of een vakantiefoto te gebruiken om de muur een bijzondere uitstraling te geven. Naast eigen gekozen foto’s is het ook mogelijk om te kiezen uit een oneindige collectie van bestaande foto's die worden aangeboden door heel veel behangfabrikanten.
Afhankelijk van de kwaliteit van het behang moet de foto in banen of ik vlakken behangen.
Het meeste vliesbehang gaat in banen, het goedkiope papierbehang gaat vaak nog in vlakken. Door het uizetten en krimpen van deze kwalteit is het bijna onmogelijk een strak resultaat te krijgen. We adviseren daarom echt om te kiezen voor fotobehang in vlies. Meestal kun je ook nog kiezen uit verschillende structuren en kwaliteiten die ook weer een bijdrage leveren aan het resultaat.
Met fotobehang is de keuze vrijwel oneindig en er is altijd wel weer iets nieuws. 
Omdat het een vrij prijzige vorm van wandbekleding is, bieden veel leveranciers wat kleinere visuals aan in standaardmaten voor een schappelijke prijs. Je kunt dan toch die statementwand maken, maar houdt het betaalbaar. Maak eens tijd voor een bezoek aan een Decokaywinkel om het enorme aanbod te komen bekijken. Je zult verrast zijn over de mogelijkheden. 
 

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 12 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Beautiful behang
  Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.
  NAAR DE BLOG +
 • 30 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Robuust materiaal op de muur
  Soms moet je een beetje ‘out of the box’ denken om je creativiteit de vrije loop te laten. En dat kan met deze geweldige nieuwe behanglijn ‘Industrial Style’. Kies je voor chique marmer, robuust koper of verfijnd leer? Die keuze is natuurlijk aan jou, maar laat je hier gerust inspireren!
  NAAR DE BLOG +
 • 8 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang als bijzonder meubelstuk
  Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP