Accenten leggen met behang | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe breng ik met behang accenten aan?

maandag, 27 maart 2017
Hoe breng ik met behang accenten aan?

Door bijvoorbeeld op één muur behang aan te brengen en de rest neutraal te houden, kun je een mooi accent in de kamer leggen. Wanneer je dit doet lijkt een kamer vaak optisch groter. Dit is zeker het geval wanneer je bijvoorbeeld een behang kiest met lijnen er in. Daarnaast gebeurt vaak het tegenovergestelde wanneer je twee muren die tegenover elkaar staan beiden behangt. Dat zorgt ervoor dat de muren meer op je af lijken te komen. Daarnaast kan je door het plafond een andere kleur te geven of te behangen juist meer aandacht leggen op het plafond. Daardoor wordt de kamer vaak automatisch minder hoog. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP