Juiste lengte van behang | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe zorg ik dat de banen behang lang genoeg zijn?

vrijdag, 24 maart 2017

Om te weten op welke lengte het behang afgesneden moet worden, meet je eerst de hoogte van de muur. Omdat behang kan krimpen door het opsmeren van behanglijm hou je bij het afsnijden rekening met wat extra lengte aan de boven- en onderkant. Ongeveer 5 centimeter per kant zou hiervoor voldoende moeten zijn. 
Belangrijk is te weten of je behang met een patroon hebt gekocht. Dit staat op het etiket. Bij patroonbehang, snij je de baan op de hoogte van de muur plús de hoogte van het patroon. Dus bij een muur van 250 centimeter en behang met een patroon van 64 centimeter snij je de banen op 314 centimeter. Je hoeft dan geen overmaat te nemen omdat je die wel uit het patroonverschil haalt. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u informatie op Decopedia heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP help