Behang op een geverfde muur, kan dat? | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Kan je behangen op een geverfde muur?

vrijdag, 9 december 2016
Kan je behangen op een geverfde muur?

In principe kun je over een geverfde muur heen behangen. Let wel, wanneer je dun behang of  vliesbehang in een lichte kleurgebruikt, kan een kleur op de muur hier doorheen schijnen. Dit kun je tegengaan door de muur eerst wit te verven. Hetzelfde geldt voor vlekken in de muur. Hier kan overheen geverfd worden of je kunt gebruik maken van een zogeheten vlekkencoating.
Als de muur erg verzadigd is door muurverf, heb je kans dat het behang niet goed hecht. Darom is het raadzaam de verflaag goed te schuren zodat de muur de lijm kan opnemen en het behang goed blijft zitten. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP