De afwerking van een behangen muur | Decopedia van Decokay

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe werk ik een net behangen muur af?

vrijdag, 24 maart 2017

Welke methode ook wordt gebruikt, het komt vaak voor dat er toch nog stukjes behang of lijm op de muur achter blijven. Om deze te verwijderen gebruik je een nat gemaakte spons om deze stukjes te weken. Vervolgens kun je ze gemakkelijk met een plamuurmes van de muur af schrapen. Het kan zijn dat de muur na het hele afhaalproces beschadigd is. Het beste kun je met muurvuller eventueel ontstane gaten opvullen. Deze strijk je vervolgens glad af, schuur je na het drogen zodat de muur klaar is om weer te behangen of te verven. 

ZOEKEN OP DECOPEDIA

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP