STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Shutters zijn luiken met horizontale lamellen. Ze zijn erg sfeervol en kunnen op veel verschillende vormen raam gebruikt worden.

Wat zijn shutters?

 Wat zijn shutters?

Shutters geven een bijzonder luxe uitstraling aan je huis, heel anders dan jaloezieën. Ze worden namelijk per raam exact op maat gemaakt in een frame. Deze omlijsting kan in zijn geheel geopend of gesloten worden. De lamellen kunnen gewoon binnen dit kader bewegen om de lichtinval te regelen.

Shutters zijn zowel decoratief als functioneel. Zo zijn ze ideaal voor het reguleren van de hoeveelheid zonlicht in de ruimte, maar ook voor het regelen van privacy. Door het maatwerk laten shutters aanzienlijk minder ‘verstrooiing licht’ door dan standaard jaloezieën. 

Shutters zijn er in veel uitvoeringen en kleuren. Zo kun je kiezen voor verschillende materialen zoals hout, kunststof of aluminium. Eén en ander hangt natuurlijk ook van de toepassing af. Badkamers zijn - door hun vochtigheid - bijvoorbeeld niet geschikt voor houten shutters, maar wel voor kunststof.

Al gaan de meeste mensen voor een neutrale tint, vanwege het aanbod hoef je het niet te laten. Bedenk een kleur - en je kunt hem bestellen.

Lamelbreedtes bepalen het uiterlijk van de shutters. Smallere lamellen passen vaak wat beter in kleinere ruimtes, en brede lamellen houden van grote ruimtes zoals lofts. Eigenlijk gaat dit principe voor veel interieur design op. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de breedte van de planken op je vloer. Maar houdt wel overal dezelfde breedte aan, anders wordt het een ratjetoe.

Wil je het nou voor eens en altijd goed hebben - ga dan voor elektrische bediening. Dat hoeft natuurlijk niet, maar het is wel de ultieme vervolmaking van je design woning.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP