duette_shades_lichte_kamer_met_bank_en_lamp20180706230603.webp

Wat zijn dupligordijnen?

Dupligordijnen zijn zowel fraaie als functionele raambekleding.

Dupligordijnen, of dubbele plissés, lijken het meest op plisségordijnen. Maar dan is het een dubbele laag stof in de vorm van een honingraat die in kleine vouwen omhoog gaat. Door de stilstaande lucht tussen de twee lagen hebben dit soort gordijnen een sterk isolerende werking. Dupligordijnen zijn in heel veel uitvoeringen verkrijgbaar qua stofsoort, vorm en bediening. Daarom zijn deze producten heel geschikt voor allerlei typen raam. Door de diversiteit in uitvoering, is het een product dat bijna voor elk raam wel is toe te passen. 

Het is heel populair om het dupligordijn in top-down/bottom-up uitvoering te bestellen. Dat betekent dat je de dupligordijnen zowel van boven naar beneden als omgekeerd kunt bedienen en vastzetten. Zo kun je de dupligordijnen afstellen zodat je optimaal gebruik maakt van daglicht terwijl je ook je privacy kunt waarborgen. 

Dupligordijnen zijn ook leverbaar met een elektrische bediening die tevens te bedienen is via een domotica systeem of via een app. Zo kun je zelfs op reis je raamdecoratie bedienen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay