aluminium_jaloezie20181122170916.webp

Wat zijn aluminium jaloezieën?

Een aluminium jaloezie is makkelijk in gebruik en toont strak qua vormgeving. Ze zijn verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen qua kleur, glans, breedte en toepassing.

Aluminium jaloezieën zijn horizontale lamellen die je in verschillende breedtes kunt kopen. De lamelbreedtes waaruit je kunt kiezen zijn: 16, 25, 35, 50 en 70 millimeter. Zo kun je al naar gelang je smaak of de behoefte in een ruimte kiezen tussen een ragfijn sierlijk jaloezietje of een stoere robuuste raambekleding. Dat maakt het ook zo'n populair product.

Het basismateriaal van deze jaloezieën is aluminium, waarbij je kunt kiezen uit een groot aanbod aan kleuren en glansgraden. Het is zelfs mogelijk een combinatie van verschillende kleuren of glansgraden in één product te kiezen.

Kan aluminium jaloezie in badkamer?
Niet alles aan de standaard aluminium jaloezieën is aluminium. De bovenbak en onderlat zijn namelijk standaard van ijzer. Voor in de badkamer heb je dus een jaloezie nodig waarbij deze eveneens van aluminium gemaakt zijn, zodat ze niet gaan roesten. Die bovenbak en onderlat worden geleverd in een beperkt aantal kleuren, maar er is altijd wel iets dat mooi past bij de kleur van de lamellen.

Reinigen jaloezieën
Aluminium jaloezieën kun je makkelijk schoonmaken. Zorg er wel voor dat je dat regelmatig doet. Een sterk vervuilde jaloezie krijg je niet echt meer schoon. Vaak verplaats je dan veel vuil naar de koorden en dat ziet er niet fris uit. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay