STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De mooiste raamdecoratie is op maat gemaakt naar jouw behoefte; hierover bestaat geen twijfel. Standaard maten passen vrijwel nooit écht goed, wat dus ook geen optimaal resultaat geeft.

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat

Raambekleding op maat laten maken is gewoon altijd het mooist. Maar waarom eigenlijk? We leggen hieronder uit wat de voordelen zijn, zodat je zelf inzicht hebt in de nadelen van zelf aan de slag gaan, en je een weloverwogen keuze kunt maken.

Rolgordijnen op maat:
Wanneer je zelf aan de slag gaat met het inkorten van rolgordijnen, kan de stof gaan rafelen aan de zijkanten. Ook bij de bak wordt het niet altijd fraai. Daarnaast zijn rolgordijnen op maat in bredere varianten beschikbaar.

Gordijnen op maat:
Zelf gordijnen naaien klinkt ook als een geld besparend plan… Totdat je ziet wat er tegenwoordig mogelijk is met soorten plooien. Deze worden zeer professioneel ingenaaid met de bijbehorende ophanghaken meestal al ingenaaid. Dit effect bereik je never nooit als je zelf aan de slag gaat. 

Ook met het uitrekenen van de lengte gaat het nog wel eens mis. Daarnaast is niet alle standaard stof hoog genoeg voor kamerhoge gordijnen. Ook loodveter of speciale afwerkingen van boven- of onderkant kun je beter aan de vakhandel overlaten. Om over gordijnen met een patroon nog maar niet te spreken...

Jaloezieën op maat:
Jaloezieën, die kan je dan toch wel standaard kopen? Let ook daar goed op. Zo kunnen er kieren ontstaan tussen de jaloezie en het kozijn, omdat de standaard jaloezie net te smal is. Of nog lelijker: twee jaloezieën voor je raam, die evengoed nog niet passen, omdat de standaardproducten nu eenmaal niet zo breed gemaakt worden als jouw raam is. Jaloezieën op maat zijn in bredere maten verkrijgbaar dan het standaard aanbod.

Chique raambekleding:
Plissé gordijnen of duettes, maar ook speciale soorten zoals de Versus of Sharp Wave gordijnen, maar ook shutters, zijn gewoon het mooist als ze op maat gemaakt worden om kieren en gaten te voorkomen.  

Over het geheel genomen geldt dat raambekleding op maat in meer modekleuren beschikbaar is. En als je dan toch wat nieuws kiest wil je het meteen perfect passend in je interieur hebben. Ook kun je bij op maat raambekleding kiezen uit een breder aanbod stoffen (blinderend, zonwerend, isolerend, brandvertragend, milieubewust, en ga zo maar door). 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP