STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Hoe krijg je met gordijnen die typisch luxe, rijke uitstraling? En waarom zien gevoerde gordijnen er altijd zo chique uit? Dat is het totaalplaatje, dat alleen de vakman met tonnen ervaring spot-on kan realiseren op basis van jouw wensenpakket.

Waarom zijn gevoerde gordijnen chique?

Waarom zijn gevoerde gordijnen chique?

Een vraag die vroeg of laat rijst bij het uitkiezen van de juiste gordijnen is: ‘welke plooi’ en ‘welke voering’. Nu is het zo dat veel mensen eerst een stof uitkiezen, en dan pas nadenken over de gewenste plooi. Het is echter het beste om al je voorkeuren meteen mee te nemen in je keuze. 

De vakhandel is daarom echt onontbeerlijk als je nieuwe gordijnen gaat uitkiezen. De keuze gaat namelijk niet alleen over de kleur, het dessin en de stof, maar over véél en veel meer. Het is een opeenstapeling van wensen die het totaalplaatje bepaalt.

Denk aan de extra functies die je kunt verwachten van je gordijnen: zonwerend, dim-out, blackout, brandwerend, akoestisch, en ga zo maar door. Juist met voering bereik je deze effecten optimaal, terwijl je toch de meest luxe, trendy stof naar wens kunt kiezen, zonder enige beperkingen.

Omdat de plooi voor een groot deel de uitstraling van je gordijnen bepaalt, is het ook zinvol eerst te kijken welke plooi jou bevalt. Vind je de waveplooi fraai, of val je juist voor de triple plooi? Elke stof heeft een andere dikte en de combinatie met voering bepaalt de ideale plooi. 

Het is daarom verstandig om deze twee voorwaarden voorop te stellen, zodat de specialist precies kan adviseren welke gordijnstoffen met welke voering te combineren. Op die manier hoef je niet in een later stadium noodgedwongen concessies te doen aan jouw stofkeuze, dan wel plooi-keuze. Eén van de redenen dat de specialistische vakhandels nog steeds overuren draaien, zijn dit soort weetjes, die de toegevoegde waarde creëren van je aankoop. 

*Trend tip experts: momenteel hip is een ‘inversie voering’. Hierbij wordt een opengewerkte vitrage stof voorzien van een glanzende voering aan de achterzijde. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Op zoek naar gevoerde gordijnen?

Wij helpen je met de perfecte combinatie!
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Inbetween als elegante room divider
    Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
  • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
    Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
    Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP