wat_is_een_behangcirkcel_bn_walls20200818130911.webp

Wat is een behangcirkel?

Een behangcirkel is hip. Het is het nieuwste snufje op het gebied van behang. Ben je uitgekeken op die kale wand en op de standaard schilderijtjes en posters? Ga dan voor een behangcirkel in jouw eigen stijl.

Gevallen voor de hippe behangcirkel?

We laten je graag wat voorbeelden zien

MAAK EEN AFSPRAAK

Word jij ook al tijden verleid door al die prachtige nieuwe trendy behangsoorten, maar voel je er weinig voor om een hele wand te behangen? Check dan de nieuwste rage; behangcirkels! Dit is nou typisch zo’n product waarvan je denkt ‘geniaal - wie dat bedacht heeft’. 

Behangcirkels worden kant-en-klaar geleverd in vliesbehang. Meestal in drie maten, variërend van circa 120 tot wel 400 cm. Voor elke wand, klein of groot, is er dus een behangcirkel te vinden. 

Je kunt de behangcirkel op een ondergrond plakken zoals een MDF plaat (handig als je hem later misschien toch ergens anders wilt hangen) maar ook gewoon direct op de muur (de makkelijkste manier). En als je erop uitgekeken bent, verwijder je hem gewoon eenvoudig weer.

Het mooie van een cirkel op je muur is dat het niet snel gaat domineren. Een druk patroon leent zich daarvoor dus uitstekend. De dessins zijn precies op maat gemaakt voor de maat van de cirkel, waardoor je een klein stilleven op de muur krijgt. Verder is de keuze eindeloos.

Hou jij van die hippe kleurige florale jungleprints of bloemenmotieven? Of meer van verstilde zwart/wit landschappen? Alles is mogelijk. Een detail van een schilderij van een meesterschilder, of een wolken- of marmer motief. 

Waar je ook van houdt - het effect van één cirkel op je wand is verbluffend.

Deel dit artikel

Gevallen voor de hippe behangcirkel?

We laten je graag wat voorbeelden zien

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay