STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Als je ergens geen inkijk wil, is het wel in de badkamer. Maar wat is dermate vochtbestendig of vochtwerend dat het in zo’n veelvuldig natte ruimte duurzaam mooi blijft?

Kunststof jaloezieën voor de badkamer

Kunststof jaloezieën voor de badkamer

Als je op zoek bent naar raambekleding voor de badkamer is de meest voor de hand liggende keuze toch wel kunststof. (Tegenwoordig vaak gemaakt van PVC.] Hout en stof zijn meestal niet geschikt. 

Maar daarnaast is er nog een aantal andere eisen waaraan raambekleding in de badkamer moet voldoen. Je wil deze gemakkelijk kunnen bedienen, want het licht moet ook naar binnen kunnen vallen als je geen privacy nodig hebt, maar juist licht (bij het opmaken bijvoorbeeld). 

Ook moet je goed kunnen ventileren, dus moet de raamdecoratie ook open kunnen op het moment dat je een raam open wilt zetten. Kunststof jaloezieën voldoen aan al deze eisen. Als je het jezelf optimaal gemakkelijk wil maken, kun je zelfs kiezen voor een gemotoriseerd systeem, waarbij je de jaloezieën opent met een druk op de knop op je telefoon.

Ook iets om rekening mee te houden is zijgeleiding als je de jaloezieën op het raam zelf bevestigt. Die gaan anders klapperen in de wind op het moment dat je het badkamer raam open doet.

Prettig aan kunststof is dat waterspatten en condens geen lelijke kringen achterlaten. Ook kan er geen roest of rot ontstaan. Het hoogwaardige kunststof is goed af te nemen en daardoor gemakkelijk in onderhoud. 

Je kunt bovendien kiezen uit een groot aanbod kleuren en lamelbreedtes (35 of 50 mm). Voor elke smaak en budget is er wat te vinden. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Op zoek naar raambekleding voor de badkamer?

Kom naar de winkel voor compleet advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP