STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Als je ergens geen inkijk wil, is het wel in de badkamer. Maar wat is dermate vochtbestendig of vochtwerend dat het in zo’n veelvuldig natte ruimte duurzaam mooi blijft?

Kunststof jaloezieën voor de badkamer

Kunststof jaloezieën voor de badkamer

Als je op zoek bent naar raambekleding voor de badkamer is de meest voor de hand liggende keuze toch wel kunststof. (Tegenwoordig vaak gemaakt van PVC.] Hout en stof zijn meestal niet geschikt. 

Maar daarnaast is er nog een aantal andere eisen waaraan raambekleding in de badkamer moet voldoen. Je wil deze gemakkelijk kunnen bedienen, want het licht moet ook naar binnen kunnen vallen als je geen privacy nodig hebt, maar juist licht (bij het opmaken bijvoorbeeld). 

Ook moet je goed kunnen ventileren, dus moet de raamdecoratie ook open kunnen op het moment dat je een raam open wilt zetten. Kunststof jaloezieën voldoen aan al deze eisen. Als je het jezelf optimaal gemakkelijk wil maken, kun je zelfs kiezen voor een gemotoriseerd systeem, waarbij je de jaloezieën opent met een druk op de knop op je telefoon.

Ook iets om rekening mee te houden is zijgeleiding als je de jaloezieën op het raam zelf bevestigt. Die gaan anders klapperen in de wind op het moment dat je het badkamer raam open doet.

Prettig aan kunststof is dat waterspatten en condens geen lelijke kringen achterlaten. Ook kan er geen roest of rot ontstaan. Het hoogwaardige kunststof is goed af te nemen en daardoor gemakkelijk in onderhoud. 

Je kunt bovendien kiezen uit een groot aanbod kleuren en lamelbreedtes (35 of 50 mm). Voor elke smaak en budget is er wat te vinden. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Op zoek naar raambekleding voor de badkamer?

Kom naar de winkel voor compleet advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP