STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Wat mag niet ontbreken in een echte meidenkamer? Om te beginnen mag je in een meidenkamer de kleur opvallend consistent doorvoeren. Je gaat niet snel ‘over de top’.

Hoe maak je de ideale meidenkamer?

Hoe maak je de ideale meidenkamer?

Als we er even vanuit gaan dat de basis wél roze is (maar het kan net zo goed lila, goud of groen zijn hoor...) dan mag dat roze echt zo veel mogelijk terugkomen. Nog net niet in de gordijnen, maar wel in de klamboe, het dekbed, de meubels, en eventuele accessoires als lampjes, bloempotjes, sieradendoosjes, etc. Eenheid is alles. En daar kun je net wat meer mee uitpakken dan bijvoorbeeld in de woonkamer, waar overdaad al snel schaadt.

Het beste resultaat krijg je door op de muren voor een contrast kleur te kiezen in dezelfde toonsoort. Is de basiskleur roze, ga dan eens voor een wit-kleur met een pasteltint erdoor op de muren zoals lila, lichtgroen of -blauw. De meidenkamer leent zich ook uitstekend voor een muurschildering. Ben je niet zo handig, dan heb je tegenwoordig ook sjablonen waarmee je van een muur een echte blikvanger kunt maken.

Daarnaast mag ook de ‘tuttelhoek’ niet ontbreken. De meeste meiden experimenteren graag met opmaken en verschillende kledingstijlen. Een must is dus een grote spiegel tot op de grond, om outfits in te showen. Ook een kaptafeltje met goede verlichting en spiegels is een absolute pré als je wilt scoren als beste papa of mama van de hele wereld...

Een kaptafel kun je nieuw kopen, maar veel leuker is om tweedehands te gaan shoppen, en hem zelf op te knappen in precies de kleur van de kamer. Meubels opknappen is één van de leukste klusjes in huis die je kunt bedenken. Het resultaat is een meubelstuk dat precíes past in de kleurstelling van de kamer. En als gezegd, nergens is dat zo belangrijk als in de meidenkamer.

De kamer voor jouw tiener inrichten?

Kom naar de winkel voor veel inspiratie en voorbeelden!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Woontrends 2022 - go with the flow!
  Je moet natuurlijk altijd gewoon lekker jezelf blijven… Maar een beetje meebewegen met trends gaat bijna automatisch. De catwalk bepaalt het modebeeld, waarna interieur design volgt. De winkels liggen ineens vol met ronde vormen, en voor je het weet ben je al bezig met de nieuwste trends. 
 • Scandinavisch wonen 2.0!
  Ondanks mijn totaal andere smaak, denk ik elke keer dat ik bij mijn zus binnenloop; ‘wat is het hier toch gezellig'. En tóch lekker modern, licht en opgeruimd! Zij heeft de Scandinavische woonstijl ten voeten uit. Toch heeft ze gekke twists met bamboe behang en een jungle stoel.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP