STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Raamdecoratie voor in de badkamer is altijd een hoofdbreker. De belangrijkste eis is vochtbestendigheid. Maar het oog wil ook wat...

Aluminium jaloezieën voor de badkamer

Aluminium jaloezieën voor de badkamer

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen een praktische, maar ook een fraaie oplossing voor de badkamer ramen. De badkamer is een vrij kille (onaangeklede) ruimte, en daar past de stijl van jaloezieën heel goed bij. Beter dan bijvoorbeeld gordijnen (wat alleen al vanwege schimmelvorming geen goede optie is). 

Aluminium roest niet. Daarnaast worden de aluminium jaloezieën ook nog eens bewerkt met een speciale coating, waardoor dagelijks vocht geen kringen achterlaat. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken.  Simpelweg met een (natte) doek afnemen volstaat.  

Laat je goed informeren bij je aankoop, want soms zijn de bovenbak en de onderste lat gemaakt van ijzer, en voor de badkamer moeten ook deze van aluminium zijn.

Het aanbod lamelbreedtes is groot bij aluminium jaloezieën, dat varieert van 16, 25, 35 of 50 tot wel 70 mm. De lamelbreedte bepaalt voor een heel groot deel de sfeer. Brede lamellen komen wat robuuster over en passen goed in ruime badkamers. In een kleine badkamer kun je beter kiezen voor een hele smalle lamelbreedte, dit oogt meteen heel chique. 

Tegenwoordig zijn aluminium jaloezieën er in modieuze kleuren, zodat je de jaloezieën precies op de kleur van jouw badkamer kunt afstemmen. 
Wil je niet dat de nieuwe raamdecoratie gaat klapperen als je het raam open zet om te luchten? Ook geen probleem. Wanneer je de jaloezieën aan de binnenzijde van het raam bevestigt met zijgeleiding, los je dit probleem gemakkelijk op. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Zoek je raambekleding voor natte ruimtes?

Kom naar de winkel voor compleet advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP